Tag : gm和ty油压是什么意思

Torcuato House / BAK arquitectos

first_imgArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/539315/torcuato-house-bak-arquitectos Clipboard Save this picture!© Inés Tanoira+ 33 Share 2013 photographs:  Inés TanoiraPhotographs:  Inés TanoiraDesign And Project Management:Maria Victoria Besonias, Guillermo de Almeida, Luciano Kruk.Collaborator:Enzo VitaliCity:Malvinas Argentinas PartidoCountry:ArgentinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Inés TanoiraText description provided by the architects. The PlaceIt is a lot in a Country Club founded in 1950, to which the years have added the incalculable value of a splendid forestation. A combination of different species of trees and bushes provide scenic value to the place throughout the year.Save this picture!© Inés TanoiraThe lot to intervene has neighbors only on the sides, since his backyard is geared towards a wooded common area with perennials. Towards the front, two ash trees provide shade in summer.Save this picture!© Inés TanoiraThe CommissionThe principals, a couple with a teenager son, arrive to our studio with the interest aroused by the concrete houses and ask for a permanent use house with the special requirement that it must provide the opportunity to live and enjoy both the indoors and the exterior.Save this picture!Ground Floor PlanThe ProgramIt was simply specified they needed three bedrooms (one ensuite with built-in wardrobe), a generous living room with fireplace, dining area integrated into the kitchen, veranda with barbeque, with a budget limited to 280 m2.Save this picture!© Inés TanoiraThe ProposalWe always face each new assignment as an opportunity to research in the field of theoretical and practical architecture. This time it seemed appropriate to continue deepening on the inclusion of water courtyards in the projects, as we had in the Besonias Almeida House. Was very interesting the result achieved In that opportunity, because the courtyards were added to the adjoining rooms providing them a feeling of spaciousness, a changing atmosphere by the effects of light coming through them, and also the water gives them freshness, reflections and the vision of a moving surface.Save this picture!Section 1We proposed a house solved in two volumes with two floors connected by the circulation, surrounding a water courtyard. This way, we could continue experimenting with the topic set out and also solve the problem posed by the orientation SO of the lot front, since the activities that are hosted in the first volume can receive sun light through the NE facade. Separated by the courtyard, the second volume is empty downstairs and upstairs becomes hollow to allow the visual toward the back in the rooms housed on the prism that faces the street.The Functional OrganizationThe distribution of the program requirements in two volumes also allowed us to separate and give privacy to the rooms of the house that required it. So, on the ground floor of the first volume are located the living and receiving areas with views protected at the front by concrete partitions and fully open to the water courtyard and toward the back, since the second volume is empty coinciding with the court yard to build a partially covered with grill sector which is an expansion of the dining room with integrated kitchen.Save this picture!© Inés TanoiraUpstairs, this separation allows giving privacy to the main bedroom and its service areas (bathroom and dressing room) with large openings toward the back of the lot facing NE, and more controlled towards the water courtyard. A bridge, parallel to the staircase, connects this area with the laundry room, the bathroom and the guest room and, crossing the living room double height, the path ends into the bedroom of the teenager son who remains thus isolated from the rest of the house, overlooking the water courtyard and the backyard through the main bedroom terrace.Save this picture!© Inés TanoiraThe Light Treatment and the ViewsThis is a subject that particularly interests us so that, in all our projects, there is special concern directed at both to control the incidence of sunlight on glass surfaces (eaves or vertical partitions, depending on the case), as to take advantage of natural light as project material that brings richness to the living spaces.Save this picture!© Inés TanoiraIf we understand the openings not as standardized items but as carved into the wall that allow ventilation and light in the rooms but also leave undefined the exterior-interior relationship, frame the landscape, filter light, reflect it in a wall, etc., they shall be the result of the special way in which each room wants to relate to the outside.Project gallerySee allShow lessCraigieburn Library / Francis-Jones Morehen ThorpSelected ProjectsHopetoun Residence / B.E ArchitectureSelected Projects Share Torcuato House / BAK arquitectosSave this projectSaveTorcuato House / BAK arquitectos Houses Projects Architects: BAK arquitectos Area Area of this architecture project CopyHouses•Malvinas Argentinas Partido, Argentina ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/539315/torcuato-house-bak-arquitectos Clipboard Area:  273 m² Area:  273 m² Year Completion year of this architecture project Torcuato House / BAK arquitectos “COPY” Year:  Argentina Photographs Year:  2013 “COPY” CopyAbout this officeBAK arquitectosOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesMalvinas Argentinas PartidoHousesArgentinaPublished on August 25, 2014Cite: “Torcuato House / BAK arquitectos” 25 Aug 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BronzeArmchairsAndreu WorldGrand Raglan – Lounge ChairSinksBradley Corporation USASinks – Frequency® FL-SeriesPlantingSikaGreen RoofsStonesCosentinoSilestone Surfaces – Ethereal CollectionMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 8″Panels / Prefabricated AssembliesFranken-SchotterFacade Panels – Dietfurt LimestoneWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusWoodGustafsWood Cladding in St. Erik Eye HospitalLightsKKDCLighting – Groove FLEXMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more