Tag : 2020上海杨浦油压哪里好

Earth Light / Workshop – Dionisis Sotovikis

first_imgArchitects: Workshop – Dionisis Sotovikis Area Area of this architecture project “COPY” Greece Save this picture!© Erieta Attali+ 19 Share Earth Light / Workshop – Dionisis Sotovikis Earth Light / Workshop – Dionisis SotovikisSave this projectSaveEarth Light / Workshop – Dionisis Sotovikis 2009 Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/770654/earth-light-workshop-dionisis-sotovikis Clipboard Year:  2009 Area:  500 m² Area:  500 m² Year Completion year of this architecture project Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/770654/earth-light-workshop-dionisis-sotovikis Clipboard ArchDaily Photographs:  Erieta Attali, Vangelis PaterakisCllaborating Architects:Eva Tsouni, Kirki Mariolopoulou, Chrissa SkiadaStructural Engineer:Christos PapadopoulosConstruction:Dionisisis Sotovikis SaCity:KapandritiCountry:GreeceMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Erieta AttaliRecommended ProductsCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterMetallicsTECU®Copper Surface – Classic CoatedAcousticSchöckStaircase Insulation – Tronsole®AcousticKvadrat AcousticsAcoustic Panels – Soft Cells ReflectiveText description provided by the architects. This building was designed based on the relationship of man with the landscape and particularly the earth. The entrance from the street is created by two parallel walls which contain the staircase and “slice” the earth in order to guide you to the ground level of the house.Save this picture!© Vangelis PaterakisThis level accommodates the most introvert-private spaces of the house, the bedrooms, and it has been designed to either open up towards the landscape or be completely isolated from it, according to the mood of its inhabitants.Save this picture!© Vangelis PaterakisSave this picture!SectionSave this picture!© Vangelis PaterakisIn contrast, the level of the living-dining-kitchen area, the more extrovert-public spaces of the house is surrounded by glass, allowing the landscape to become part of the living space. A staircase leads to the planted terrace and from there a bridge proceeds directly into the landscape where the half-suspended swimming pool “floats” over the sloping plot.  Save this picture!© Vangelis PaterakisProject gallerySee allShow lessRIBA Future Trends Survey Reaches “All Time High”Architecture NewsUrban Elevator and Pedestrian Bridge / VAUMMSelected Projects Share Photographs CopyAbout this officeWorkshop – Dionisis SotovikisOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesKapandritiGreecePublished on July 23, 2015Cite: “Earth Light / Workshop – Dionisis Sotovikis” 23 Jul 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Cross HairlinePartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®SinksThe Splash LabTrough Sink – Monolith A SeriesSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Helmkehof Cultural CenterBathroom AccessoriesBradley Corporation USAWashroom AccessoriesConcrete FloorsSikaDecorative Floor CoatingsMetal PanelsSherwin-Williams Coil CoatingsFluropon® Coating in Thaden SchoolWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for Partition WallsMineral / Organic PaintsKEIMMineral Wood Stain – Lignosil®-VeranoDoorsdormakabaEntrance Doors – MAGNEOSinksECOPIXELWashbasin – Light Basin LTBMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Year:  “COPY” CopyHouses•Kapandriti, Greecelast_img read more

Scientists use nanotech to prevent heart disease

first_imgUniversity researchers have built nanoparticles designed to cling to artery walls and slowly release medicine – a breakthrough that could help fight heart disease.Scientists at MIT and Harvard Medical School yesterday announced that they teamed up to create what they’re calling “nanoburrs,” nanotechology that sticks to arteries the way that pesky burrs in the woods stick to your clothes. Researchers are hoping the nanoburrs can offer an alternative to surgically implanting arterial stents that, over time, release drugs to treat or prevent plaque build up on artery walls…Read more here (Computerworld)last_img